Bill Clinton was here

Siesta. Buiten zeker boven de dertig graden en zonnig.

Net gezellig met z’n vijfjes onder een parasolletje aan de rivieroever gelunched. De meisjes zwommen de hele ochtend in de rivier en zijn ondanks veel zonnefactor meer of minder verbrand. De honderden bamboe parasolletjeboevlotjes die hier voorbij bomen vonden de blonde meisjes -as usual- buitengwoon fotogeniek, ” hello!, hello!”

Wij hebben vooral op ons balkon in de schaduw gechilled, al heeft T zich ook van een rapidje af laten zakken. Het resort is buitengewoon alles wat een tourist hier zich wenst; mooi, heerlijk, mooi en heerlijk.

Gister een mooi polderprogramma afgewerkt; pa en ma even sightsee-en in Xian terwijl de dames konden chillen, toen de meisjes met ma naar de shopping mall terwijl pa een boekje kon lezen, toen allen naar de terra cotta beelden van Han Yang Ling (heel leuk, 1 dynastie jonger dan de beroemde broeders, veel kleiner en heel huiselijk, heel veel huisvee. Het museum is sinds 2006 echt open, prachtig!) en toen boarden naar Guilin. Helaas was ons vliegtuig een uur vertraagd maar verder heel geriefelijk. Half tien ‘s avonds in Guilin, half twaalf hier. Onderweg zong Leelee (Lily) -die ons kwam afhalen- een mooi Guangdong lied voor ons, ter welkom, de uitgebreide uitleg die we onderweg kregen was iets lastig te verstaan. Ik(S) heb wel wat opgestoken, de meisjes vielen in slaap.

Vandaag dus geen programma, de komende drie dagen hier gaan we wat fietsen en ook op zo’n vlotje denk ik. Er is helaas ook animo om een grot te bezoeken…

This entry was posted in Vakantie China 2010. Bookmark the permalink.

1 Response to Bill Clinton was here

  1. J.Th. Indewey Gerlings says:

    Helemaal te gek! Timo, waarom heb jij je voeten niet laten masseren? Die hadden daar vast ook wel behoefte aan na al dat gesjouw. Waar jullie nu zijn lijkt me een uitgelezen oord. Groetjes, Mam

Comments are closed.