Met karbonkel naar de waterval

Wakker worden om 5 uur met tropische vogelgeluiden en vanuit je bed al nevelig prachtige vergezichten zien. Het went niet. Om 6 uur op en in je hangmatje, het is nu licht. Verrekijker om omdat er steeds weer wat nieuws langsvliegt. Om 7 uur naar het restaurant/overdekt terras voor ontbijt met vergezicht. Ontbijt begint steeds met een bordje annanas, watermeloen en papaya en vers vruchtensap. Daarna pas bruine (zwarte)bonen met rijst (BB&R).

Vandaag gingen we chillen met uitzicht en naar de waterval. Met de auto achter Alan aan en zijn hondje Karbonkel. Het compacte dier had ons hart al gestolen maar crosste nu zo enthusiast achter de scooter aan omlaag (roze tong bijna op de grond, korte pootjes..) dat hij definitief de held van de dag werd. De waterval was prachtig en landde in een diepe zwempoel. Helder, koel, met een stevige stroming en op 2 plekken een platform om van hoog erin te springen. Timo en Fen natuurlijk van 9 meter zo erin. Joosje en Dautse zonder veel twijfel van de 4 meter, ik in de rebound. Durfde eigenlijk niet maar kon het toch niet aan niet te durven. Leverde een vrolijk filpmje op. In de poel tegen de stroming in zwemmen; nog een goede workout.

‘s Middags de eerste bui bij daglicht. Het is regenseizoen maar tot nu overdagnog droog gebleven. Gezellig gekaart, BB&R met vlees of vis en op tijd onder de lakens en de ventiloor!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.